Kvikk Service AS
Hjem /

Tjenester

Trenger du hjelp med noen av våre tjenester?

Ring oss allerede i dag!

Bygg

TILBYGG

Vil du bygge en vinterhage, en balkong, eller kanskje et ekstra rom? Dette er noe vi kan hjelpe dere med! Ta kontakt for en hyggelig boligprat!

RESTAURERING

Ønsker du å rehabilitere huset eller hytten? Vi kan være din totalleverandør på hele byggeprosjektet. Det vil si at du kun behøver å forholde deg til en person, nemlig oss. Vi kommer gjerne på en befaring og ser over huset eller hytten. Sammen med kunden finner vi løsninger som passer for deg. Basert på befaringen vil vi gi deg et uforpliktende tilbud.

BYTTING AV VINDUER OG DØRER

Har vinduet punktert eller trekker det mye fra ytterdøren? Da kan det være lurt å bytte dem ut. Vi kommer gjerne på en befaring og måler opp vinduet og døren. Hvis du ønsker å sette inn flere eller kanskje et større vindu, eller en mindre dør, så kan vi montere og tilpasse dører og vinduer til huset eller hytten.

SNEKKERTJENESTER

Ønsker du å få bygget en ny terrasse, garasje eller kanskje en redskapsbod i hagen? Vi i Kvikk Bygg Mosjøen As utfører snekkertjenester av alle størrelser og alt etter kundens ønsker og behov.  Vi kan gjerne komme på en gratis befaring og se på dine prosjekter og gi et uforpliktende tilbud.